sábado, 24 de octubre de 2015

CONTRA LA REPRESSIÓ, LLUITA ANTIFEIXISTA!

Des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant reivindiquem la unitat antifeixista com la única manera de plantar cara a l'Estat i als atacs del capitalisme.

No ens cansarem de cridar per la llibertat d'Alfon i Sergi, i de tantes altres companyes que han sigut víctimes de l'aparell repressiu de l'Estat.
En aquest cas, volem mostrar també tota la nostra solidaritat amb les estudiants en vaga el passat 22 d'octubre, que protestaven contra la mercantilització de l'ensenyament i que lluiten cada dia per una educació per a les classes populars.

Mai hem d'oblidar que la nostra millor arma és la solidaritat. A l'Alacantí i a totes les comarques cridem ben fort:

CONTRA LA REPRESSIÓ, LLUITA ANTIFEIXISTA!!!





martes, 13 de octubre de 2015

Charla "DEPORTE Y ACCIONES SOCIALES" - Alicante -


Desde el Col·lectiu Antifeixista d'Alacant os invitamos a la charla "Deporte y acciones sociales" que llevaremos a cabo el viernes 30 de octubre a partir de las 19:30h en la C/ Pintor Murillo Nº37 de Alicante.

Utilización del deporte como altavoz para inculcar valores como responsabilidad, solidaridad, entrega, esfuerzo personal, generosidad, convivencia...desde un punto de vista social y reivindicativo.

- Charla a cargo de Kali Nord (Hinchas Lucentum Basket).

...Y después, música y picaeta entre lxs asistentes!!

¡ANTIFASCISTAS Y SOLIDARIOS!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant vos invitem a la xarrada "Esport i accions socials" que durem a terme el divendres 30 d'octubre a partir de les 19:30h en la C/ Pintor Murillo Nº37 d'Alacant

Utilització de l'esport com a altaveu per a inculcar valors com a responsabilitat, solidaritat, entrega, esforç personal, generositat, convivencia...des d'un punt de vista social i reivindicatiu. 

- Xarrada a càrrec de Kali Nord (Hinchas Lucentum Basket). 

...Y després, música i picaeta entre els assistents!! 

ANTIFEIXISTES I SOLIDARIS! 

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM