lunes, 28 de julio de 2014

Crònica II Jornades de Formació Popular



El pasado sábado 26 de julio tuvieron lugar las II Jornadas de Formación Popular en la sala Nueva Revuelta de San Vicente del Raspeig (Alicante).

Las charlas comenzaron sobre las 19:00h con ponentes de lujo como Amadeu Casellas o Aitor Cuervo. A estas interesantes experiencias contadas por personajes que han sufrido en su piel la represión del Estado, les siguió una cena vegana a precios populares.

La noche culminó con conciertos de artistas como Valtònyc, Pipe Díaz, Oliver Botana y Suquet de rap, aportando buena música combativa para terminar la noche con buen sabor de boca.

En resumen,una tarde-noche de formación y ocio, solidaridad con la Ucrania antifascista, el pueblo palestino y lxs presxs antifascistas, todo esto rodeado de un ambiente de camaradería.

Gracias a todxs por asistir y a lxs que no vinisteis...¡Os esperamos a la próxima!
 
¡Alicante es y será solidaria!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El passat dissabte 26 de juliol van tenir lloc les II Jornades de Formació Popular a la sala Nueva Revuelta de Sant Vicent del Raspeig (Alacant).

Les xarrades van començar sobre les 19:00h amb ponents de luxe com Amadeu Casellas o Aitor Cuervo. A aquestes interessants experiències explicades per personatges que han patit en la seua pell la repressió de l'Estat, els va seguir un sopar vegà a preus populars.

La nit va culminar amb concerts d'artistes com Valtònyc, Pipe Díaz, Oliver Botana i Suquet de rap, aportant bona música combativa per a acabar la nit amb bon sabor de boca.

En resum, una vesprada-nit de formació i oci, solidaridat amb la Ucraïna antifeixista, el poble palestí i els  presos antifeixistes, tot açò envoltat d'un ambient de companyerisme.

Gràcies a tots per assistir i a els que no vau vindre...Us esperem a la pròxima! 

¡Alacant és i serà solidària!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM