jueves, 26 de junio de 2014

"Aborta a la Iglesia" - Campaña de Apostasía en la provincia de Alicante


Desde el Col·lectiu Antifeixista d'Alacant queremos llevar a cabo una campaña titulada "Aborta a la Iglesia" con el fin de facilitar los trámites para poder apostatar de la forma más sencilla, renegando así de uno de los pilares que desde el principio de los tiempos han colaborado para esclavizar, engañar y asesinar a la raza humana, así como la apropiación de la vida animal, ninguneando su existencia.

Durante toda su existencia, la iglesia católica, apostólica y romana se ha inmiscuido en los asuntos terrenales imponiendo sus leyes y sus reglas. Mientras formes parte de ella lo harán con tu consentimiento y por lo tanto, serás cómplice. La única manera de quitarles poder es borrándote de sus listas.

No seas cómplice de:

FASCISMO - HOMOFOBIA - MACHISMO - DESIGUALDAD SOCIAL
XENOFOBIA - PEDERASTIA - FANATISMO - HIPOCRESÍA
GUERRAS, ETC...

Atacamos a la iglesia católica en concreto, ya que supuestamente vivimos en un estado laico, pero en la realidad, legisla directamente a través de sus lacayos repartidos por todos los estamentos gubernamentales y de poder. No por ello olvidamos que el resto de religiones imponen, esclavizan y asesinan por igual.

Presentación de la campaña "Aborta a la Iglesia": Viernes 11 de Julio a las 19:30h.
Ateneu Llibertari l'Escletxa (Avda. Alcoy Nº 155, Entresuelo A, Alicante).

- Charla a cargo de dos componentes del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant.
- Sesión músical contra la religión.

Por una sociedad laica, ¡LIBÉRATE!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant volem dur a terme una campanya titulada "Aborta a la Iglesia" a fi de facilitar els tràmits per a poder apostatar de la manera més senzilla, renegant així d'un dels pilars que des del principi dels temps han col·laborat per a esclavitzar, enganyar i assassinar a la raça humana, així com la apropiació de la vida animal, ninguneando la seua existència. 

Durant tota la seua existència, l'església catòlica, apostòlica i romana s'ha immiscit en els assumptes terrenals imposant les seues lleis i les seues regles. Mentres formes part d'ella ho faran amb el teu consentiment i per tant, seràs còmplice. L'única manera de llevar-los poder és esborrant-te de les seues llistes.

No sigues còmplice de: 

FEIXISME - HOMOFOBIA - MASCLISME - DESIGUALTAT SOCIAL
XENOFÒBIA - PEDERÀSTIA - FANATISME - HIPOCRESIA 
GUERRES, ETC... 

Ataquem a l'església catòlica en concret, ja que suposadament vivim en un estat laic, però en la realitat, legisla directament a través dels seus lacais repartits per tots els estaments governamentals i de poder. No per això oblidem que la resta de religions imposen, esclavitzen i assassinen per igual.

Presentació de la campanya "Aborta a la Iglesia": Divendres 11 de Julio a les 19:30h. 
Ateneu Llibertari l'Escletxa (Av. Alcoi Nº 155, Entresòl A, Alacant). 

- Xarrada a càrrec de dos components del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant. 
- Sessió musical contra la religió. 

Per una societat laica, ALLIBERA'T!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM