martes, 6 de mayo de 2014

Comunicado en solidaridad con Isma y Miguel (encarcelados 22M)


Desde el Col·lectiu Antifeixista d'Alacant pedimos la liberación de Isma y Miguel, de 18 y 20 años, detenidos tras la persecución policial ocurrida durante y después de las marchas por la dignidad, que culminaron en Madrid el 22M. Transcurrido mes y medio, permanecen en prisión preventiva, sin fianza.

Denunciamos, una vez más, como el brazo represor del estado y sus perros, pretenden acallar las voces del pueblo, que reivindican legitimamente pan, techo y trabajo.

¡Libertad detenidxs por luchar!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant demanem l'alliberament d'Isma i Miguel, de 18 i 20 anys, detinguts després de la persecució policial ocorreguda durant i després de les marxes per la dignitat, que van culminar a Madrid el 22M. Transcorregut mes i mig, romanen a la presó preventiva, sense fiança. 

Denunciem, una vegada més, com el braç repressor de l'estat i els seus gossos, pretendre fer callar les veus del poble, que reivindiquen legitimament pa, sostre i treball. 

¡Llibertat detinguts per lluitar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM